OVER ONS

EEN VEELZIJDIG BEDRIJF

Niet alleen het aanleggen van tuinen, maar ook metselwerk, het maken van beschoeiing en steigers en boomverzorging (snoeien of vellen) gebeurt allemaal in eigen beheer.

UW WENSEN

Na het maken van een afspraak komen wij bij u langs om uw wensen door te nemen en te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

ONTWERP

Voordat er iets op papier gezet wordt, willen wij precies weten wat uw wensen zijn. De basis van een (gezonde) tuin is een goed ontwerp, hetgeen geheel aan uw wensen moet voldoen. Het ontwerp kan een eenvoudige schets zijn, maar ook een uitgewerkte tekening. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw tuin zelf te (laten) ontwerpen. Bijvoorbeeld d.m.v. www.tekenjetuin.nl

OFFERTE

Na goedkeuring van het ontwerp wordt er een offerte aangeboden. Indien u akkoord gaat met onze vrijblijvende offerte, zal er een afspraak met u gemaakt worden wanneer de werkzaamheden aan zullen vangen.

ONZE DIENSTEN
 • Aanleg / uitvoering

  Als de offerte is goedgekeurd kunnen wij starten met de aanleg van uw tuin. De aanleg gebeurd onder supervisie van D. Hijstek. In grote lijnen valt de aanleg te verdelen in:
  – tuin aanlegklaar maken
  – het evt. aanleggen van grondkabels voor verlichting
  – het plaatsen van niet-levende materialen
  – het plaatsen van levende materialen

 • Sierbestrating

  Sierbestrating heeft evenals beplantingen een decoratieve waarde. Materialen zoals klinkers, tegels, natuursteen en hout zijn als de verf op het palet van een kunstschilder. Er is een zeer ruime keuze aan allerlei bestratingsmaterialen, welke ook te bekijken zijn op de website van: Tegelhandel Brouwer te Rozenburg

 • Schuttingen / houtwerk

  U kunt bij ons terecht voor alles wat van hout is in de tuin. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Schuttingen
  • Vlonders
  • Beschoeïngen / damwand

  Houtwerk kan worden uitgevoerd van vurenhout tot bankirai en alles wat er aan houtsoorten tussen zit.
  Wij werken met een vaste hout-leverancier: Houthandel Getsewoud te Nieuw-Vennep.

 • Metselwerk

  Het uit te voeren metselwerk wordt door bijna geen enkele hovenier zelf gedaan. Wij voeren deze werkzaamheden echter wél zelf uit aangezien wij enkele jaren als metselaar in de bouw werkzaam zijn geweest. Of het nu gaat om een tuinmuur, een schuurtje, een gemetseld zwembad of een trap in de tuin; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 • Boomverzorging

  Bomen vellen: Als er een boom verwijderd moet worden, wordt vaak onze hulp gevraagd.
  Of het nu gaat om een klein boompje van 1 meter of een grote boom van 25 meter welke langs de weg staat, boven een garage of glazen kweekkas staat/hangt; wij kunnen deze veilig verwijderen.
  Bomen snoeien: De vorm van de boom is belangrijk, deze moet een natuurlijke vorm hebben. Soms zitten er in de boom slechte takken of armen welke dood of gebroken zijn door een storm. Dan is het noodzakelijk dat de boom goed onderhouden wordt. Hierbij is een hoogwerker in de meeste gevallen niet noodzakelijk, omdat de medewerkers van D. Hijstek Sierbestrating een veiligheids/klimcursus hebben gevolgd.

 • Onderhoud

  Voor onderhoud van uw tuin kunt u bij ons terecht. Zowel voor éénmalige onderhoudsbeurten als voor onderhoudscontracten bent u bij ons aan het juiste adres. Bij onderhoudscontracten kunt u denken aan een voorjaars- en een najaarsbeurt zodat uw tuin optimaal verzorgd blijft, jaar in jaar uit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 • Vijvers / waterpartijen

  Wij maken vijvers op elke maat die u wenst. Wij hebben een ruim assortiment in de aanbieding voor u, van rubberfolie tot standaard vijverbakken. Wij maken tevens slootjes en beekjes door de tuinen.
  Tevens kunnen wij U vijverfilters, waterplanten en vissen leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

© Copyright - D. Hijstek Sierbestrating - Hoofddorp | nr27 grafisch ontwerp - Haarlem
css.php